Spørgsmålet lyder tit på, hvorfor SEO er så vigtig – Her finder du svaret. SEO er alt afgørende for din virksomhed. Her har du muligheden for blive klogere på hvorfor SEO er så vigtig og hvorfor virksomheder har brug for det.

Man siger at 8 ud af 10 danskere har et planlagt køb ved at søge informationer på Google, og i 2019 omsatte den samlede danske onlinehandel for 146 milliarder kr. ifølge Dansk Erhverv. Danskerne søger over 8 millioner gange på Google – hver evig eneste dag.

Hvis netop din virksomhed skal vinde kundernes tillid og klare sig i konkurrencen, skal søgemaskineoptimering (SEO) derfor prioriteres i din digitale strategi. Det er ikke en holdning, men en viden der er fundet i konkrete tal for danske B2B– og B2C-virksomheder.

SEO er omkostningseffektivt

SEO er omkostningseffektivt i den forstand, at de konkurrencedygtige tit bruger mange penge på at betale for at der kommer trafik. Det betyder selvfølgelig ikke, at du ikke kan købe annonceplads, det kan du sagtens. SEO kan være en god måde at få trafik på, især hvis du arbejder med et stramt budget.
Hvem ønsker ikke at føre trafik ind på din webside uden at betale for det.

Hvorfor er SEO så vigtig?
Hvorfor er SEO så vigtig?

Google uden SEO

Hvis ikke SEO fandtes, kan man ikke sige hvordan vi andre ville finde virksomheder eller informationer på websites ud fra søgninger. Brugerne ville skulle lede længe for at finde et godt svar på deres søgning.

Så i bund og grund er SEO vigtig. Den sikre at mennesker typisk ikke behøver at søge i mere end et par sekunder for at finde de produkter de ønsker. Den laver en slags “naturlig orden” online, så du får det du søger på.

Er SEO vigtigt for alle?

Du har måske undret dig over, om SEO er vigtigt for alle typer af virksomheder.
Hvis du har en virksomhed i en branche, hvor den er ringe eller ingen konkurrence, så du allerede højt i Googles søgeresultater.

Det kan også være, at du undrer dig over, om der er andre muligheder med SEO derude, som kan give dig den synlighed, du har brug for.

Uanset hvilken situation du er i, så er SEO altid vigtigt! Hvis du har et websted til din virksomhed, er SEO noget du skal fokusere på. Uanset om din virksomhed er ny eller gammel, lille eller stor, så er det afgørende for din online succes. Selvom du er den eneste i din branche, er SEO stadig vigtigt

Derfor skal din virksomhed have en blog

En blog kan brande for din virksomhed. Her skal det ikke handle om at sælge, men om at vise på et ekspert område, give viden og skabe værdi.

Bloggen kan være medvirkende til, at du får en meget mere personlig relation til dine kunder og nedbryde den tvivlsomme tillid, ved at give kunderne noget information som de kan bruge. Hvis du formår at skabe et godt indhold, opbygger det tillid, flere besøgende på din hjemmeside og en bedre placering i Google-søgeresultaterne.

Kort sagt, så hjælper en blog dig med at nå et meget større publikum.

Det sker ikke fra den ene dag til den anden

Når du begynder at skrive blogs, så findes der ingen hurtige metoder til at blive set – det tager tid. Så du skal ikke være nervøs, hvis kunderne ikke strømmer ind det første stykke tid. Den vil over noget tid styrke din indsats, når du har opbygget et relevante blogindlæg.

Vigtig viden om blogs

  • Det er ikke bare en dum trend, men en afprøvet og gennemtestet marketing metode.
  • Når du blogger, forbedrer du din søgemaskineoptimering.
  • En blog kan sikre dig en position som førende ekspert.
  • Når du blogger, opbygger tillid.
  • Gode blogindlæg er med til at sikre dig tilbagevendende kunder på din hjemmeside.
  • Blogindlæg kan deles på sociale medier og dermed guide dine følgere over på din hjemmeside.

Så, hvis du begynder at poste relevante blogindlæg på din hjemmeside, vil det på sigt vise sig som en god investering, der giver værdi for dine kunder og positionerer dig som ekspert.

Hvorfor er blogs så vigtig?
Hvorfor er blog så vigtig?

Kontakt mig nu for flere spørgsmål.